måndag 27 augusti 2007

Ingen rubrik.

Lagom bakfull idag. Gick upp runt 9. Gick en sväng. Grillade lite. Hälsade på Niklas en sväng. Lunchdejt med Anna och Johan. Gottit! Packa, städa. Tack för hjälpen! Packat upp en del nu. Men långt ifrån klar. Det är skönt att vara "hemma", även om jag inte riktigt gjort mig hemmastadd här än i mitt nya hem. Det blir nog bra. Imorgn kommer det mer folk hit. Det blir najs. Me like! Veckans "att göra":
  • The Perfectionst - läsa och skriva PM
  • Hemtentamen - kolla med Jesper om jag ens ska skriva den, i så fall, skriva...
  • Debutant - kolla mail, bordsplacering, kolla med Lina hur vi gör med kläder.
  • Fixa, dona, organisera, handla...
  • TRÄNA!
Idag har jag inte tränat. Och inte igår heller. Känns INTE bra. Imorgon blir det en morgonpromenad. Yes. Och pointsräkning från och med imorgon. Oh. Vad roligt! Nu ska här minskas! Vågen visar samma, men måtten minskar. Det ÄR bra att träna! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar