lördag 18 augusti 2007

Inte enligt planerna.. som vanligt..

Therese kom över strax efter nio igår. Jag skulle duscha och dona och sen skulle vi ut och ta en öl någonstans. Så blev det inte riktigt. Tog fram min flarra smirnoff citrus och Therese åkte och handlade lite groggvirke. Partysoda - ej att rekommendera. However. Ett par timmar senare var en liter sprit uppdrucken och det var dags att vandra ner till Lilla Krog. Blev ett halvt varv där sen drog vi till Starlight istället. Helt okej kväll för att vara Starlight. Var lite äldre folk ute, vilket alltid är trevligt (äldre som i 25-35). Snackpåse deluxe hela kvällen. Blev en rulle på Maestro och sedan en promenix hemåt. Velade i om jag skulle kräkas eller somna fort som fan. Blev det senare. Vaknade strax innan nio idag och tog en morgonpromenix på en timme. Tänkte jag skulle sova en stund nu innan jag drar till jobbet, men kände att jag behövde ta tag i disken från igår, så nu blir det väl inget sova. Pigga till mig så jag är skärpt på jobbet sen. Puss hej!

1 kommentar: