onsdag 22 augusti 2007

Jag är en egen individ.

Jag var ganska pigg när jag vaknade ute i sommarstugan imorse. Mindre pigg var jag när jag hade varit hemma och duschat och åkte till jobbet. Fick hitta på diverse sattyg för att orka hålla mig vaken på vägen till jobbet. Väl på jobbet gick det väl bättre. Monkan och jag jobbade ihop idag. Galet! Jag i kallköket och hon i varmköket. 86 lunch. Quiche av ostar från Jürss med inlagda tomater från Hornudden, tapenad och dillmajonnäs. Det känns SÅ bra att få ansvara och inte ha någon som man bara ska hjälpa. Jag bakade sjukt fina baguetter idag också, men jag glömmer alltid bort vilken temperatur jag har på ugnen och så. I vilket fall som helst, dagen gick snabbt och när jag skulle åka hemåt var jag mycket piggare. Åkte ut till stugan och kollade hur det såg ut där ute, sen blev det en hojtur med David. Roligt! Fick hjälpa styrelsen med nycklar för att gå in i en lägenhet. Sedan blev det gymet med grannen. Och nu är jag hemkommen och har tryckt i mig en halv burk keso. Gott! Känner mig som en ny människa! ÅH! Imorgon blir det jag och Monkan igen i köket. Fishy, ducky och allt vad de heter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar