torsdag 23 augusti 2007

Jag fullkomligt älskar det!

Toppendag i köket idag också. Förrätten idag var en lax- och kräftterrine med gurka och sallad från Hornudden. Finfint gick det. 59 lunch blev till 69 lunch. Loveli! Imorgon kväll blir det jag som kör kallt, Per som kör varmt och Victor kör prepp tror jag. Hihi! Me like! Efter ynka sex timmar på jobbet idag så skyndade jag mig hem och duschade för att hinna till frissan kl 15. Gav Bosse fria händer, vilket resulterade i....
Efter frissan blev det en sväng på stan med Anna och Tilde. Sedan en fika på sulan med Anna och Veronica. Underbart! Upp till Willys och införskaffa hårgojs. Hem och vända och sen till gymet. Sprang 3 km på bandet. Gick väl ganska bra. Så, nu sitter jag med hårgojs i huvet. Tråkigt! Har dock eminent sällskap i form av Vera. Loveli! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar