tisdag 28 augusti 2007

JAG MÅR ILLA!!!

Idag har jag äntligen fått träna. Men jag har nog inte ätit tillräckligt idag så nu mår jag så jävla illa och har sååå ont i magen! Och inget vettigt har jag hemma att äta heller. Buhäää!! Sova, frulle och morgonträning får det bli imorgon. Idag har det blivit en sväng till skolan vid 10. Skrev ihop en lista på alla de 100+ människorna som tackat ja till debutantmiddagen. hem och tog en kaffe hos petter. upp och träffade calle. iväg på möte med styrsystemet. hem. fixa lite. äta lite. fixa träningskort och träna. duscha. till emelie. fick mig lite mat. iväg till alex och kollade film med han, lisa, petter, calle och emelie. sämsta filmen den här veckan. ont i magen. dags att sussa kanske. tänker på honom. ge mig en kram tack.

3 kommentarer:

  1. Hejsan kul att du pluggar och står i. Hälsa Jesper från solen. Lycka till nu med dig....

    N.Sol

    SvaraRadera
  2. jag vill veta vem HAN är! :P puss å kram

    SvaraRadera