söndag 5 augusti 2007

Liftare.

Gjorde en upptäckt när jag kom hem inatt och skulle köra in bilen i garaget. Det sitter stooora dekaler på hela sidorna på bilen. Så nu är det lätt att känna igen vilken bil jag kör. Jag hade bara sett att det satt en dekal bak på bilen när jag åkte till jobbet, men det sitter tydligen en på varje sida nu. Galet att jag inte ens sett dem. Jag plockade upp en liftare på vägen hem från jobbet inatt. En tjej som somnat på nattbussen och hamnat i Flen. Jobbigt att gå tillbaks till Valla mitt i natten. Tur för henne att jag stannade. Det är ju inte så mycket trafik mellan Flen och Katrineholm vid halv fyra en söndagsmorgon. Har tagit tag i diskberget här nyss. Tur jag blötlade disken innan i alla fall, annars hade det inte varit roligt. Nu tycker jag bannemej att farsan kan se till att laga diskmaskinen. Någon händig människa som är lite haj på diskmaskiner? Äh. Nu ska jag städa lite här också. Sen blir det jobba igen. Jag ser fram emot tisdag. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar