måndag 27 augusti 2007

Måndag.

Uppstigning kl 08:00. Tänkte ta en promenix men vädret var inte så lockande. Gick bort till Emelie och hjälpte henne och hennes far med att bära lite flyttgrejor. Sedan hem en sväng och sen bort till skolan för att hämta ut hemtentan. Eller tja, ringde Jesper och kollade hur jag skulle göra. Ingen hemtenta för min del. Däremot diskussion av hemtentan i nästa vecka. Gick förbi Neerings och tog en glass. Vattenmelon och choklad. Mums! Hem och slocknade en stund. Pia ringde vid halv fyra och tyckte vi skulle åka till Vingåker. Halvvägs ångrade vi oss och drog till Örebro istället. Pia köpte kostym och jag köpte ett par tokfula solglasögon. Lite bittert att receptionen i Hälsans hus inte var öppen ikväll. JAG VILL TRÄNA!!!! Imorgon 17-19 kan jag köpa kort. Hur drygt är det!? Suck. Men det är ju måndag. Så vad kan man räkna med. Nu borde jag nog äta nåt. Mat är bra har jag hört. Puss till Han!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar