torsdag 9 augusti 2007

Moster Therese

Galet. Therese bloggade inte igår. Hihi. Sitter hemma hos lillasyster nu. Affe och Sessie är här. Och Muffe och Simon såklart. Muffe går nu. Så jävla gulligt! Simon envisas med att riva mig på ryggen. "Måste du riva mig?" -JAAA! "Jaha, okej." Han tycker jag ska springa runt och jaga honom också. Han roar sig mest med att jaga hundarna. Vet inte om de uppskattar det eller inte. Jag var på gymet inatt. Det var lugnt och skönt. Jag var ensam där. Det är lättare att träna ensam. Och det går snabbare. Lättare att fokusera. Ah. Det gick bra helt enkelt. Nästa gång kanske jag får sällskap. Min mor är här också. Jag sålde två av mina nyinköpta par skor till henne idag. Hon sa nåt om att hon aldrig hittar några sköna skor på skopungen. Jag hittade fyra par skor den dagen. Tur jag sålde två par, för vad skulle jag med så många skor till. Jag har ju inte mer än två fötter i alla fall. Igår jobbade jag. Det gick ganska bra. Var lite bakfull, men det var Sofie också, så vi var bakfulla ihop. Jag blev hemskickad redan vid halv elva, för att det var för lite att göra. Det är ju bra att vi organiserar oss bra. Dåligt att jag får mindre pengar av att sluta 2,5 timmar tidigare, men men. Äh. Nu blir det mat här. Potatismos och ugnstekt falukorv. Gottigott! Ska förbi hälsogymet sen. Och sen ska jag iväg... Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar