måndag 20 augusti 2007

Sista veckan!

Det är så skönt att jag jobbar sista veckan nu. Jag hoppas verkligen att veckan går snabbt. Idag gick jag upp när pappa kom hem vid 7. Körde honom till jobbet och mig själv till gymet. Sprang lite på löpbandet - gick inget bra - och sen tog jag ett kort pass med styrketräning. Bröst, baksida lår+rumpa, rygg och mage. O så en stund i stretchmaskinen. Hem och käkade frukost: ägg, knäcke med leverpastej, te. Iväg till vfo med Johan. Kollade in lite träningskläder, men hittade inget av värde. Begav oss in till stan igen och upp till Intersport för att kolla styrketräningshandskar (inte skönt när det ser ut som jag varit ute och agerat grävare eller nåt) . Jag hittade en skitsnygg röhnisch-luvtröja på Intersport. Sexhundra pixx. Som hittat ju. Drog ner till Team Sportia och kollade om de hade den där, men det hade de inte. Christa beställde mer än gärna hem en sån åt mig, så den kommer i slutet på veckan. Loveli! En lunch på HB blev det med Johan och Therese. Ett stycke ost- och skinksallad. Gott och inte så farligt onyttigt heller. Nu har jag precis tagit mig en powernap för att orka med kvällen på jobbet. Vilat linserna lite också. Det är ingen höjdare att köra hem mitt i natten när linserna grynar ihop sig. Servering måndag, tisdag. Kök onsdag till fredag. Jag hörde något rykte om kräftskiva på lördag... När får jag veta? Puss!
Den tröjan fast svart, och med grönt där det är ljusgrått.
Och det linnet vill jag ha också...

1 kommentar:

  1. Spanade in precis samma jacka och linne häromdagen.. Dödssnyggt!

    SvaraRadera