onsdag 15 augusti 2007

Snart är vi där...

Igår när jag var på gymet... Så tog jag tyngre vikter än jag gjort innan. Automatiskt tänker jag "det här klarar jag inte". Sekunden senare kommer jag på mig själv och tänker "klart som fan att jag klarar det här". Vaknade vid fem idag och var ganska pigg. Eller pigg kanske är att överdriva, men det var ganska varmt i rummet (men ändå svalare än vad det varit tidigare) så jag gick upp och öppnade fönstret lite mer och satte igång fläkten. Somnade om och sov till sex. Det känns ju bra att inte vara toktrött för en gångs skull när jag ska upp och jobba. Packat ihop träningskläder nu, så jag kan dra och träna direkt efter jobbet. Kondition blir det idag. Ingen träningsvärk idag heller från träningen igår. Bra bra! 4 månader och 9 dagar kvar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar