söndag 12 augusti 2007

Suck Suck Suck Suck Suck!

Efter att den tredje personen på statt påpekat att min mage är tjock, så gick jag hem. Dags att ta tag i mitt liv kanske. Det var nog tur att jag var nykter ikväll. Annars hade jag nog slagit till en viss person som har mage att uttrycka sig om saker han inte har med att göra. Förlovade killar som alla vet knullar runt, vad är det att ha? Jag vet ju fler som har god lust att säga ett och annat till hans fästmö. Usch. Sedan att vissa personer lägger sig i mina väninnors privatliv är väl inte heller så passande. Är det bättre att vara ihop "för barnets skull" än att gå skilda vägar? Jag blir så less på folk som bara inte kan sköta sitt eget. However. Styrde upp en liten grillkväll ute i sommarstugan med trevligt sällskap. Jag körde, därav nykterheten, och så ska jag ju upp och jobba om ett par timmar. Men men. Nu vill jag hem till Hyttan. Jag saknar mina underbara vänner. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar