tisdag 21 augusti 2007

Uppskattning

Idag var jag måttligt motiverad när jag åkte till jobbet. När jag väl kom dit möttes jag av en ny tjej i omklädningsrummet. Åh hej, en som ska provjobba. Och vem fick ta hand om henne, om inte jag. Inte mig emot att ta hand om de nya. Jag vet ju iaf vad man inte får reda på när man är ny och kan därmed introducera bättre kanske. Kvällen gick i ett rasande tempo. Det var ett större sällskap som var på Slottet och hade kräftskiva. De dricker nog fortfarande i skrivande stund. Galet mycket öl och vin gick det åt. Och jag fick med mig några kilo kräftor hem, som jag lär äta imorgon kväll efter jobbet. Hon nya var förresten bra att jobba med. Hon var inte som en del av de andra tjejerna som är där och jobbar extra och inte säger ett knyst och inte vågar ta för sig. Hon var bra den här. Tog initiativ och kunde tänka själv. Sånt behövs där ute. Hoppas bara på att Elin och Emma ser det också. Daniel frågade mig för övrigt idag om jag inte skulle hoppa av plugget och börja jobba där istället. "Eh, nej, vadådå? Vill du ha mig?" sa jag. Det ville han. Monica frågade mig också vad som var roligast av servis och kök. Svårt att säga, det går inte att jämföra. Kul med variation. Jag frågade var hon tyckte om att ha mig mest, i köket eller servisen. Hon svarade att hon tycker om att ha mig på båda ställena och att hon tycker om att jobba med mig. Jag känner mig uppskattad. Det känns bra. Monica hade berättat för Christoffer om min diskussion med kräftorna häromdagen. Han hade nog inte riktigt förstått det komiska. Hmpf. Humor, vad är det? Nu ska jag sova. Har inte bestämt mig om det blir sova, träna, jobba eller sova, jobba, träna imorgon. Tror på det senare, men det är skönt att bli av med träningen så fort som möjligt. Konditionsträning. En halvtimme, timme på bandet imorgon bitti kanske blir bra. Ah, borde sova nu i vilket fall. Puss!

1 kommentar:

  1. Shit va kul för dig att det går så bra! Du är grym! Nu har du ju fått in foten där, håll i det hårt! Sitter på tåget nu...rullar snart in i Skåne. Hmm...är eg inte så sugen på att komma hem. Hade gärna velat gå ut å festat med dig lite till! Vi hörs! PUSS

    SvaraRadera