torsdag 30 augusti 2007

Varför bry sig om en looser?

Ganska lugn dag idag. Jag och Petter har kollat när folket i klassen gjort om sina hantverksprov. Stressande att titta på dock. Idag ringde jag till han för att höra hur han mår. Han frågade direkt om jag hört något skitsnack och om det var därför jag ringde. Nej, jag vill veta hur du mår och hur det går för dig med allt. Jag önskar att fler kunde bry sig. Visa honom att man bryr sig. Det behöver han. Verkligen. Men vem vill bry sig om en looser? Jag önskar verkligen att jag kunde göra något. Till en början får det nog räcka med att jag bryr mig. Det gör ont i mig. Mycket.... Det kunde ju lika gärna ha varit en annan. Nu blir det styrsystemsmöte och sen top model hos Emelie med resten av Hyttan. Bjöd över de nya grannarna också. Hehe. Tränat idag också. Bröst, rygg, armar, triceps. Tungt. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar