fredag 14 september 2007

7,5 HP till mig!

Jag har blivit ganska dålig på att blogga. Dels är mitt internet hemma så förbannat långsamt och dels så orkar jag inte. Resultatet på min ekonomitentan jag skrev för två veckor sen är klart nu. Godkänt! Hur bra är inte det på en kurs jag gick på en föreläsning på och som jag bara chansade, tog böckerna och gick och skrev tentan. Som fröken föreläsare sa första lektionen till någon som frågade om det gick att skippa någon föreläsning under kursens gång: "Hahaha, jo visst kan du göra det, men du kommer aldrig klara kursen om du inte går på föreläsningarna och läser boken". Hah! I did it! Sen om jag lärt mig så mycket är ju en annan femma... Nu ska jag hämta min biljett på statoil och sen hem och packa. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar