fredag 7 september 2007

Fullt upp.

Denna veckan har varit kaos. Överallt. Den började ganska bra med hopp och längtan. Nu verkar det ha övergått till ångest. Iofs återstår fortfarande den där ovissheten. Jag har träffat massor med nya människor den här veckan. Många nya studenter, många nya kontakter. Många kvällar på puben och sena jobbkvällar inför debutantmiddagen. Nu är debutantmiddagen över. Utvärdering idag som gick förhållandevis bra. Jag är trött som en gris. Lite bakfull. Och vad ska jag göra då? Jo, hem och stryka, boka om tvättid, helst städa, och sen åka och jobba så fort som möjligt efter lunch (vilket är om typ en timme eller något). Sånt är livet. I helgen blir det jobb, jobb och jobb. Först ikväll på Loka Brunn i köket och sedan på Selmas Spa i Sunne lördag och söndag i servisen. Härligt. Emma tycker jag ska komma och jobba på Yxtaholm också... Jag måste bli klar med Perfectionist. Så är det. Jag lever. Men det är knappt. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar