måndag 24 september 2007

G&T, Krocket, Öl, Kaffe.

Sov alldeles för länge idag, som vanligt. Fixade lite här hemma eller tja, spillde ut en 4 dl kaffe över stereon, golvet och halva gardinen... Mitt finger har läkt jävligt bra. Skulle gå o ta en fika med Sofia idag, men det var tokstängt på Kringlan, så vi fick köpa med fika och sitta hemma. Sedan blev det lite Krocket och Gin&Tonic med Picnic, Malin och Kalle. Sofia vann, jag kom trea och Picnic sist. Lagom kass man är på Krocket, men roligt var det. Sedan blev det lunch och sen slocknade jag en stund. Jag har i alla fall läst Inledning till Etiken nu, dock inte skrivit någon textanalys. Borde väl ta och skriva ihop en nu kanske. Imorgon är det kökslektion och på onsdag är det litteraturseminarium. På torsdag åker jag hem. Sedan jobbar jag fredag, lördag och söndag. Började glo på Simpsons-filmen med Picnic och Malin nyss. Den var skoj. Får väl se resten något annat år. Puss o godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar