söndag 2 september 2007

Jag hatar den...

Jag hatar ovissheten. Jag fullkomligt hatar den. Jag har inte tålamod till att inte veta. Jag vill veta nu. Jag hatar det så mycket att jag kan ge upp utan att orka vänta. Jag förstår inte varför det skall vara så svårt. Det känns så långt borta. Jag vet inte om jag vill ha det så. Å andra sidan får jag tid för annat. Men jag önskar det vore annorlunda. Men det varar ju inte för evigt som han sa. Ikväll har jag och Sofia varit över hos mina nya grannar Danne och Jonas och kollat på film. På smällen. Helt värdelös. En del usla skämt, men alldeles för långdragen. Möte med styrsystemet ikväll också. Inte många dagar kvar till debutantmiddagen nu. Jag måste leta upp någon söt liten etta som vill vara värdinna. Imorgon börjar skolan igen. Det ska bli roligt! Mina böcker kommer nog imorgon också. Mormor ringde förut. Hon hade nog en ganska bra dag idag. En glad människa är en vacker människa. Glassgubben är alltid glad, men inte fan är han vacker för det. Jag är glad. Ser fram emot helgen. Då kommer Jill. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar