söndag 9 september 2007

Jobba jobba.

Sitter i hotellobbyn på Selma Spa i Sunne. Bakfull åttonde dagen i rad. Jag som skulle hålla mig nykter under nollningen. Så bra gick det med det. Det är nog ganska slitsamt för kroppen med vakentid från 7 till 2-3 varje dag. Men det är roligt i alla fall. Nästa vecka måste jag ta tag i skolan och igen. Ikväll blir det jobb från kl 18 tills vi är klara och sedan ska jag och Pia åka tillbaks till Hyttan. Ikväll ska jag inte bli full. Jag har inte hunnit varken ringa eller smsa till många själar den här veckan. Johan hörde av sig igår bara för att fråga hur det var med mig. Så gulligt så. Körig vecka, minst sagt. Saknar mina vänner och min familj. Det är ganska trist att inte kunna höras av. Men men, det blir väl bättre. Sov riktigt länge idag förresten. Ända till 09:30. Sedan blev det hotellfrukost och tillbaks till sängen. Degade, glodde TV och sov om vartannat till 14:30. Välbehövligt, men blev nog mest trött av att sova så mycket. Svammel svammel. Jobba, åka hem, sova. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar