söndag 2 september 2007

Läskiga människor...

Det är intressant att leva. Ikväll behövde Emelie mjöl till såsen hon gjorde till rulladerna. Pensionärsgranne 1 och 2 ville inte öppna dörren, och Emelie vågade inte gå till han på andra sidan om henne. Kan inte du gå, Therese? Javisst! Therese tar på sig Emelies blommiga gummistövlar, tar koppen och vandrar över till grannen. Plingar på. Hör någon som muttrar innanför dörren. Dörren öppnas. Och där såtr en inföding iklädd ljusblå långkalsonger som hänger ner till knäna, drar i sin t-shirt och låter lagom upphetsad när han vräker ur sig. "åh, hej! välkommen in". Ehum. Jag tänkte bara höra om jag skulle kunna få låna lite mjöl. Mjöl fick jag, men jag fick gå in i köket och hälla över det själv i koppen. Ta mer! Ta mer! Nej, det är bra så tack. Och innan jag går säger han.. "Du ska inte stanna och lyssna på lite musik". Nej, inte idag.... Gah! Anna sa innan jag gick dit "Har du inte kommit tillbaks om 15 min så kommer vi över". Han var lite läskig den där gubben. Gah. När jag var på väg hem från Emelie sen, så fastnade jag i Skandalhuset. Satt och lyssnade när Sommeliererna snackade vin. Som vanligt. Sedan blev det hem till grannarna hos mig och spelade lite Wii innan puben. Lite drag på puben ikväll trots smygöppning. 2 cider drack jag. 33:or. Det fick vara bra så. Vissa andra leder över mig i onykterhet just nu. Nu ska jag krama kudden. Den luktar gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar