tisdag 11 september 2007

Måndag hela dagen...

Det är ju klart att halsfan ska börja spöka så fort det är dags att ta tag i sitt liv. Emelie sov här inatt. Mamma ringde och väckte mig vid 08:15, för att berätta lite om hennes stulna bil. Somnade om och vaknade 10:47. Hade lovat Pia lunch kl 12 i form av rotmos. Rotmos tar en stund att koka. Stressskalade kålrot, morot och potatis. Koka, koka. 11:34 messar Pia att hon inte kommer, så det blev rotmos till frukost för mig, Emelie och Petter. Sedan blev det en hög med kaffe. Trevligt! Gick bort till Sofia en sväng sen. Glodde lite på TV. Sedan gick vi över till mina lammkött till grannar och glodde på film. Shrek 3 blev det idag. Pia ringde och jag följde med henne till Hällefors. Blev en burgare på Hamburger Hill och lite shopping på Ica. Top Model 8 sen. Jag vet vem som vinner. Urk. Imorgon ska jag och Sofia agera nollningsgeneraler. Måste komma på något bra tema för våra små ettor. Det blir bra. Träna kl 8 med Emelie om min hals inte goffat igen sig helt. Snart är det fredag. Jobba lördag 15-23 och söndag 8-14. Loveli! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar