söndag 16 september 2007

Zzzzzzz

Försov mig idag. Jag hade klockan på 06:15. Snoozade till halv sju, stängde av alarmet och sov till 07:19. Oj, den här tiden brukar jag sitta i bilen i vanliga fall. Aja, jag kommer till jobbet när jag är klar helt enkelt. Tog en dusch, klädde på mig arbetskläder, fixade håret och lite make-up och sen åkte jag iväg. 08:10 var jag redo att arbeta. Duktigt av mig att inte komma så sent ändå. Å andra sidan så trodde de att jag skulle börja kl 9, så tja, de blev inte så irriterade över att jag kom sent. Efter jobbet har jag hunnit med att träffa Niklas, promenerat och lattat med bästaste Anna och nu sitter jag hemma hos Malin & Fredrik. Vi har fikat. Jag hade gärna träffat honom innan han åkte hem idag, men men, synd jag inte hinner med allt. Nu är jag hungrig. Och jag vill träna. Låt mig bli frisk tack! Åh. Me like! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar