söndag 21 oktober 2007

2 dagar avklarade, 54 kvar.

Jag behöver en strukturerad tillvaro. Idag är en sån dag då jag gör ingenting alls. Hade gärna glott på något film, men det är brist på filmuthyrare här och att ladda ner tar mer tid än vad dygnets timmar har. Det är bakissöndag idag, men jag är inte bakis. Vädret är lite halvtrist. Eller kanske inte. Höstigt väder. Det ligger oranga löv på marken och det duggregnar. En soffa, en karl, en filt och ett par koppar te hade suttit fint. En film också som sagt. Äh! På fredag ska jag och Therese ut och dansa. Fan. Vi skulle ju behöva varsin lämplig karl till styrdans. Nåt nyktert sådant som vet hur man gör. Förslag mottages tacksamt. Jepp jepp! Vi kanske får nöja oss med alla de 40+arna som är där på fredag.... Jag är bra. 54 dagar kvar! Struktur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar