tisdag 2 oktober 2007

Bitch deluxe

Gårdagskvällen avslutades med kommentaren... "Du verkar vara en sån där liten bitch!" och idag under hantverksprovet fick jag också höra att jag är en bitch. Jag ska nog sluta ifrågasätta grejer och istället säga efteråt: "Vad var det jag sa?" om man nu uppfattas som mindre bitchig då. Frågade Heinz idag om vem som är skyddsombud på skolan och fick svaret att det inte finns något. Ehum, okej... Så vem ska jag anmäla min skada till? Mitt finger har för övrigt nästan växt ut igen. Jag måste vara en alien eller en kräftmutant, för det är väl bara på kräftor och sånt som klor växer ut igen...? Skumt, en alien är jag nog, men det är väl aldrig någon som påstått något annat heller. Det verkar vara grönt. Puss!

1 kommentar:

  1. Skriv en skadeanmälan(finns på skolans hemsida) sen be tobias skriva under......

    SvaraRadera