torsdag 11 oktober 2007

Det är lätt att vara efterklok.

Jag var på kräftskiva på puben igår. Det sög ganska hårt kan jag säga. Gick bort till Emelie efteråt och sa hej. Sedan bort till Ivan och kollade vad killarna där hittade på. Stök och bök 2007. Tog mig i kragen och gick hem. Eller tja, hem till J en sväng först. Blev inte mycket till sömn inatt. Tyvärr. Vissa saker klarar jag mig utan. Ett nej är ett nej och jag förstår inte vilken del av N E J som är svår att förstå. Imorse kom det lite snö. Bilade mot K-holm runt 14, med uppehåll i Örebro för mat. Trevligt med lite sällskap i bilen. Hämtade upp pappa vid tåget. Nu är jag hos Anna. Dega 2007. Me like. Jag har en ny tröja. Den är skön. Och snygg. Och har en ficka för onödiga saker. Just det. Jag var i Örebro igår med Emelie, Petter och Kalle. Jag träffade min mor. Så är det. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar