måndag 22 oktober 2007

Det luktar kiss!

Calle trodde det var hans disktrasa som utsöndrat en odör utan dess like, men det visade sig att det var den jävla drycken som luktade KISS! Fun Light Ice Tea PEACH. Ej att rekommendera. Det var bara att hålla för näsan och dricka helt enkelt. Idag har jag läst 120 sidor i Hett av Bill Buford. Annars har jag inte gjort mycket. Herr Ödman ringde och tyckte jag skulle söka spons på svamp. Får lösa det imorgon eller något. Ännu en dag avklarad. 52 kvar. Det luktar kiss. Anna kom hem från skolan förut och frågade om jag mådde psykiskt dåligt eftersom hon tycker att jag varit sjuk alldeles för ofta den här terminen. Tack för den. Ja, jag är dum i huvet, men jag är glad ändå. Christine var över förut och vi påbörjade vårt grupp-PM. Undras vad vi ska göra med gruppen imorgon. Prata om smör i 2 timmar? Me dislike. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar