tisdag 30 oktober 2007

Hej! Du har vunnit en kock!

Vissa människor kan få mig att må dåligt. Bli ledsen. Gräva ner mig. Andra kan få mig på toppenhumör. Få mig att skratta. Gör mig glad. Men mest är det nog jag själv som styr över mitt humör. Det kändes bra att vara i skolan idag. Fick vara lite kreativ i alla fall. Vissa saker gör mig dock irriterad, men å andra sidan, jag är inte här för någon annan än mig själv. Hej! Är det någon som behöver en kock i utbyte mot sällskap så skrik till. Jag vill laga mat. Jag är bra på det också. Morgondagens meny lyder (inte jag som valt den dock!): Lufsa med rårörda lingon samt smörfräst svamp (förrätt) och Viltbiffar med pumpaterrine, rödvinssås och grönsaker (varmrätt). Får se om vår opponentgrupp pallar laga den utan alltför mycket klagomål. Dags att krama kudden. Åka hem imorgon eller på onsdag. Jag vill höra av mig, men vågar inte. Give me a sign!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar