torsdag 25 oktober 2007

Karlskoga, Wii, provlagning, film. K-holm.

Igår var jag, Emelie, N-P och Rickard iväg till Karlskoga. Jag köpte mig en ny topp och lite mat. När vi kom hem så fortsatte jag och Christine att skriva på vårt grupp-PM. Sedan blev det Wii-spelande med Danne. Jonas slocknade. Skojigt. Det blev "The End!" på spelet. Härligt! Samtidigt lite trist. Slutet är alltid lite halvtråkigt. Idag har jag och Robin provlagat mat inför Göteborg 8 november. Det gick inte bra alls. Suck. Jag hoppas potatisterrinen håller ihop imorgon och blir bra. Trattkantarellsåsen hoppas jag också fungerar. Den där färsinbakade älgfilén är jag lite tveksam till. Och röda vinbärs-kaviaren blev till röda vinbärs-larver. BLÄ! Det är jobbigt att hela tiden behöva ändra och tänka om. Saker och ting blir ju ALDRIG bra. Ikväll har jag o Therese kollat på Nina Frisk. Den var väl sådär. Det hände ingenting i princip. Imorgon hoppas jag på styrdans, men T2 verkade lite off... Hmm. Dansa dansa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar