onsdag 17 oktober 2007

Mogendans

Möte med gruppen idag om vår "Svensson-middag". Vi ska göra en tvårättersmeny för sex personer som en annan grupp skall kunna tillaga med de råvarorna de får av oss plus ett recept. Detta skall göras under max 60 minuter. Och kosta max 45 kr per person. Dessutom vara näringsriktigt och kombineras med dryck. Ska man förutsätta att Svensson är dum i huvet? Var till Hällefors en sväng och handlade hem lite mat. Skönt att ha lite i kylen i alla fall. Ringde Selma och förhoppningsvis får jag min lön väldigt snart. Tvättat två maskiner. Rena kockkläder är alltid bra att ha. Möte i skolan om Göteborgscaset. Lämnade in beställningslista på de råvaror vi behöver till provlagningen i nästa vecka. Det blir bra det där. Intressant! Ätit middag hos Elise idag. SM i att prova konstiga kombinationer. Vad sägs om tortillas med köttbullar och wokmix smaksatt med tacokrydda och grillkrydda, franska örter-fraiche, isbergsallad och syltad pärllök? Det blev faktiskt godare än vad det låter. Man kan ju inte veta förrän man provat. Har spelat en massa Guitar Hero ikväll också. Jag måste erkänna att jag var riktigt bra, trots att det var första gången jag spelade. Roligt var det också. Men easy-nivån får räcka för mig än så länge. Jag har inte druckit alltför många öl ikväll, och inte blir det puben för min del heller. Jag har verkligen ingen lust. Skulle hellre kramas med någon. Men men.... Kudden får väl duga i brist på annat.... Pussen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar