måndag 8 oktober 2007

Mushi Mushi

Ett par timmar i skolan idag. Styrde upp lite med Göteborgscaset. Kursintroduktion med Heinz. Hej, skriv ett PM om hur ni fungerar i grupp. Det är viktigare än hantverksprovet. Jag vill veta hur ni funkar i huvet. Psykopater finns det gott om. Det blir intressant. Efter plugget blev det lite mat i magen och sedan ut och plocka svamp. Mushi Mushi! Många gula kantareller hittade och Bobby. På vägen tillbaks till bilen hittade vi ett ställe med MASSOR av trattisar. Så. Till eftermiddagskrubb blev det varma mackor med gula kantareller. Trattisarna ligger på tork. De skall användas i vårt case. Lite halvjobbigt att jag skaffat mig en ny hobby i form av svampplockning. Det kommer nog gå åt en hel del om det ska räcka till 80 personer. Jag gillar inte älgflugor. De bits. Som flygande kräftor. Biter sig fast på allt och alla. BLÄ! Jag vet inte om det är rekommenderat att springa runt i skogarna när det är älgjakt och det sitter remsor i skogen där det står "jakt!". Men men. Dödslängtan 2007? Knappast! Jag är lycklig som fan. Puss!

1 kommentar:

  1. Jag tror inte älgflugorna är värst. Nu för tiden ska man se upp för björnarna :) Ta vara på dig. Puss

    SvaraRadera