tisdag 9 oktober 2007

Pant- och skräpdag

Idag har det varit en pant- och skräpdag. Eller ja, imorse tvättade jag. Åt jag frulle med Calle. Promenerade till återvinningsstationen gånger två. En sväng till Ica för att panta. Hela 17,50 kr blev det. Glass blev det efterår. Sedan åkte jag, Emelie, Rickard, Petter och Calle och försökte hitta slaktboden där jägarna skulle hålla till. Efter att vi irrat runt i nästan en timme så gav vi upp och åkte hemåt. På torsdag kväll skall vi till P-L för att äta middag. Det blir trevligt tror jag! Så det blir ingen hemresa för mig förrän på fredag morgon. Skönt! Då får jag nog lite gjort här uppe istället. Imorgon ska iofs jag, Kalle, Emelie och Petter åka till Örebro. Sedan blir det kräftskiva på kvällen. Tävla om en plats till att åka med till Nora på lerduveskytte på torsdag. Jag följer gärna med. Men vem hade trott att han är så gammal? Inte jag i alla fall. Härligt. Lelle på besök ikväll. Vi har ätit lax, potatismos och trattkantarellsås. Gottit! Nu är det dags för sängen här. Therese är trött. Men glad. Sjukt glad! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar