onsdag 3 oktober 2007

Slappilus

Jag förstår inte hur man kan påstå sig tillhöra en vetenskaplig del av ett universitet med de låga krav som finns här. Första veckorna i ettan skall man lära sig att formulera vetenskapliga texter. Ehum, det är ju bra om man får LÄRA SIG hur man ska göra och VAD man gör för fel redan då... Gah! Man kan ju bli galen för mindre. Opponeringen idag gick väl ganska bra. Det kändes inte som jag kunde ta åt sig så mycket av deras kritik, eftersom jag inte lagt ner någon tid alls på vårt arbete. Det är lite pinsamt dock hur folk kan lämna in något så dåligt, men jag får väl skylla mig själv som lät dem göra allt. Jag kunde ha skrivit om reflektionen idag, men jag orkar inte engagera mig. Nu ska jag och Emelie snart äta mat. Jag har bakat bröd. Ett med ingefära och ett med timjan. Jag skulle nog haft i mer timjan, men nu vet jag det till nästa gång. Jag har gjort två olika kikärtsröror också. En med avokado och en med banan. Potatisgratäng med lättmjölk står i ugnen. Quornfiléerna skall snart grillas på. Det blir nog bra. Smaka, testa, experimentera....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar