söndag 7 oktober 2007

Slappsöndag

Jag somnade ganska tidigt igår. Började läsa en bok jag fick av Emelie när jag fyllde år. Vet inte riktigt vad den handlar om, men det kanske släpper snart. Jag sov ganska länge idag, men tog upp boken igen och låg kvar i sängen någon timme eller två till och läste. Åt frukost runt 12 och sedan blev det kaffe vid halv två med Petter och Anna. Anna gjorde pizza igår med svamp på. Tokgott! Jag har vårkänslor i kroppen, och är full av energi. Jag ska sätta mig och fortsätta läsa jaktboken nu. Kapitel 4 Fåglar. SM i onödigt vetande. Jag vill ut på skjutbanan och öva. Jag vill kramas också. Någon frivillig? Är det okej om jag somnar i din soffa och vaknar yrvaken runt 2 inatt? Sluta tänk som jag. Jag vill ha dig. Safiren 26e med Tessa. 9e med Anna. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar