söndag 14 oktober 2007

Söndag....

Regn, regn och lite mer regn. Tvätta, diska, städa. Frukost blir det så snart ägget har kokat tillräckligt länge. 7 minuter 38 sekunder är precis lagom. Kanske blir svampplockning sen. Leta upp de sista trattkantarellerna innan frosten tar dem. Bila till Hyttan senare idag eller imorgon förmiddag. Troligtvis det senare. Gårdagen ägnades åt shopping. Eller inte. Hittade dock ett par jeans jag vill ha. Ska nog gå ner ett par tre-fyra-fem kilon först. Eller kanske 8. Tills dess är nog jeansen på vårrea. Snart är det jul. Var firas julen i år? Mamma? Pappa? Malin? Mormor? Farmor? Jag vet inte. Jag kanske stannar i Hyttan. Hyttan är nice. Jag ska nog åka upp idag förresten. Så får jag får lägenheten för mig själv tills Anna kommer hem. I veckan blir det styckning av vilt. Jag hoppas det är dags för skjutövningar snart. Det ska bli SÅ himla roligt. Vi var och tittade på vapen när vi åkte hem från Örebro i onsdags. Det var trevligt. Klämma och känna lite. Oh, nu är ägget klart. Det doftar av nybryggt kaffe här också. Mjölk finns ju inte, så jag får klara mig utan idag. Ska bort och hälsa på systerbarnen sen. Yes. Så blir det. Kolla hur det går med deras kök också. Träffade Fredrik ute igår förresten. Tycker det är ganska komiskt hur han håller på. Eller kanske mer tragiskt. Man kan inte äta kaka och ha kaka kvar. Bla bla bla. Frulle var det. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar