torsdag 4 oktober 2007

Torsda'

Det är torsdag idag. Imorgon skall jaktlitteraturen vara inpräntad i huvudet på mig och ett PM om en restaurangmeny skall vara skrivet. Igår var det onsdag. Jag och Emelie åt mat. Potatisgratängen blev god, men såg en aning vattnig ut. Quornfiléerna smakade bra. Hummusen med avokado blev god. Den med banan var inte lika uppskattad. Brödet gick ner också. Det blev ett par öl och lite ekologiskt vin. Och en massa tårar. Fine. Jag är inte som alla andra. Jag kommer adlrig bli som alla andra och jag vill absolut inte vara som alla andra. Är det meningen att jag ska vara likgiltig inför allt? Folk i min omgivning gnäller över att jag är glad, sur, ledsen, bitter, kritisk, okritisk, velig, bestämd. Förresten varför ska jag bry mig? Jag är jag helt enkelt. Jag saknar David. Anna. Johan. Lelle. Malin. Mysan. Helena. Robban. Becca. Simon. Rasmus. Henke. Mamma. Pappa. Mormor. Morfar....
Jag orkar inte med det där jävla spelet. Idag ska jag baka kanelbullar, skriva PM och läsa jaktlitteratur. For sure. Jag hade gärna gått på Safiren imorgon kväll. Fan. Jävla jägarexamen. Han kommer dessutom blåsa oss på hela skiten tror jag. Kanske skulle skita i praktiska delen i alla fall....?
Är den nya layouten bra?

1 kommentar:

  1. jag då? :( jag saknar dig iaf! haen härlig helg! puss

    SvaraRadera