torsdag 18 oktober 2007

Viltmatlagning

Det var skönt att vakna idag och inte vara bakfull. Trött som en gris var jag dock. Kökslektion med Anders Levén idag. Jag, Adam och Christine gjorde rådjur på limegrässpett, lingonpesto och en svamprisoni. Jag tycker verkligen inte att det är gott med kött. I alla fall inte när det inte är kryddat ordentligt eller när det inte är någon god smakrik sås till. Svamprisonin blev tokgod. Spetten blev väl sådär. Lingonpeston smakade bara beskt. Läsa recept är bra! Våra sponsor för älgkött till middagen i Göteborg existerar inte längre, så någon som vill skänka ett par kilo älgkött please do tell. En 15 kg skulle nog räcka. Plus eventuellt lite vildsvinskött att göra färs på. Fikade med Emelie och Henke efter plugget. Har läst lite i jaktboken ikväll. Fåglarna är verkligen tråkiga. Jag kommer nog aldrig se skillnad på dem ändå. Eller skillnad ser jag säkert, men att komma ihåg vad de heter och när de häckar och var de häckar, det är en annan femma. Anna och jag har muppat oss med olika dialekter de senaste dagarna, så idag har jag plågat min gruppmedlemmar hela dagen. Ikväll har jag kollat på This Is England med Jonas. Den var konstig, men ganska bra. Jag är förkyld igen. Nu är det åtta veckor kvar. Det är dags nu. Sängen! Provlagning imorgon med gruppen. Och provlagning med Bobby i helgen. Det blir bra det där. PMet borde jag skriva också. Pratade med Jesper idag om min diskussionsdel på hemtentan förresten. Tydligen så är det bara jag och en till som ska göra den. Och den killen är typ aldrig i skolan, så jag lär få sitta och diskutera med mig själv. Jag tyckte det verkade konstigt att jag skulle diskutera bara med Jesper. Han vet ju redan mina svar på tentan. Han tyckte också det lät skumt, men upplägget är ju som det är, så det är väl bara att sitta och prata med sig själv. Men jag är ju van. Prata med mig själv. Javisst! Gonatt! och PUSS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar