fredag 9 november 2007

Days...

Onsdag till fredag i Göteborg. Skickade ett sms till J på vägen ner för att se om det fanns en sängplats till övers för att slippa vandrarhem. Å andra sidan var det bara 20 sängar bokade till 22 studenter. En student åkte hem dessutom, så jag fick ta och ställa upp för laget. Onsdagen i Göteborg var ganska lugn och skön. Det fanns inte alls mycket att göra. Scenariot drogs igenom med eleverna och lärarna på Burgården. Jag och Robin fick fyra elever som medhjälp till vår rätt. Älgfärsinbakad älgfilé med potatisterrine, lingon- och rödvinssås samt syltade trattkantareller. Hjälpen bidrog till att Therese gick och rullade tummarna hela dagen. Vid åtta var vi städade och klara. J mötte uppe mig vid 21. På torsdagen kom älgfilén, som dessutom var fryst, och kom 6 timmar för sent. Pillade i ordning med den. Eller rättare sagt vi satte eleverna på att rulla in älgfiléer i älgfärs. Resultatet blev ICKE det bästa, så lite skäll fick de. Framåt 21 var middagen redan en timme sen och vid halv tio fick vi ut vår mat till gästerna. Servisens logistik var nog den sämsta någonsin. Det är sådana dagar som jag undrar vad jag gör i den här branschen. I en värld av idioter. Vid halv tolv drog jag hem och sov. Upp skapligt idag. Träffade Martin och tog en kaffe vid NK. Trevligt! Tog tåget till Örebro vid 12 och väntade på Jill, som skulle dyka upp 15:50. Efter att jag stått ute i snöstormen i en kvart gick jag in i stationshuset och frös. Min mobil la av på tåget, så jag kunde inte ringa henne heller. Vid halv fem dök hon upp. Mardrömsresa från Örebro till Katrineholm för övrigt. Snöstorm deluxe. Ingen höjdare att behöva köra i 50-60 km/h hela vägen. Blä! Nu blir det dusch, sen iväg till Therese och sen ut på krogen. Det här blir skoj! PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar