måndag 19 november 2007

Det är sjukt!

Det är sjukt att det ska vara så jävla svårt att träffa en älgtavla. Men med tanke på det fel som upptäcktes på bössan efter lunch så kanske det inte var så konstigt att kulorna flög åt fanders. Jag var en av få som fick in en serie idag också. Duktiga jag. Den säkra vapenhanteringen gick super. Råkade kläcka en kommentar som gjorde P-L lite generad. Hihi. Har städat klart efter möbleringen idag och möbleringen blev nog heeelt okej. Jag, Sofia och Anna krockade en massa bilar i Burnout Revenge medan jag sprang till tvättstugan. Fixade mig lite mat efter att Anna ifrågasatt om inte jag skulle äta också. Jag är inte riktigt motiverad till att laga mat. Nu vill jag att nästa helgs arbete skall vara över. Jag är så glad. Så jävla glad. Mmmmm. Puss!

1 kommentar:

  1. Tack för spel-tipset. Spelade förra burnoutspelet lite, men det här var ju roligare!

    SvaraRadera