torsdag 22 november 2007

Deutschland kaputt

Väldigt intressant och givande dag på Berglunds i Greksåsar idag. Brödbak i vedeldad stenugn. Jag ska göra min praktik på en stjärnkrog i centrala Berlin. 10 veckor. www.rutz-weinbar.de Om jag inte lyckas hamna på Hangar 7 i Salzburg vilket vore toppen. www.hangar-7.com Den som lever får se. Å andra sidan blir det ju ingen praktik om jag inte lämnat in mina PM. Blä. Egentligen så vill jag nog inte vara på en flashig krog som är med i Guide Michelin, för jag bryr mig inte så stort om det. Å andra sidan så kanske det är skoj. Jag kanske behöver vara på ett ställe där jag tvingas vara framåt. Jag är kluven. Det skulle ju vara bra om det kunde ordna sig med boende i Berlin så fort som möjligt. Och jag måste verkligen öva upp både engelskan och tyskan. Gah! Aja, det blir nog bra. Köksengelskan och kökstyskan sitter ju som gjutet. Not! Det blir bra det där. Har sagt upp min lägenhet idag. Det går bra nu. Puss!

2 kommentarer:

  1. åhh va spännande med Berlin!!! Varför sagt upp lägenheten? :) Puss

    SvaraRadera
  2. Jag är glad för din skull, hoppas det kommer bli kul!

    SvaraRadera