måndag 5 november 2007

En helt vanlig dag.

Och idag hann jag med att träna (tack till J för han ringde och väckte mig), klippa mig, kolla på glasögon, laga mat och äta med bror min, hälsa på hos syster, klippa brodern, köpa tågbiljetter till Göteborg. Har pratat med Jill ett par gånger idag också. Hon kommer ju hit på fredag. Eller ja, nu ska jag köra till Örebro på onsdag, lämna bilen till henne, jag åker till Göteborg och sen åker vi tillbaks hit på fredag och går på Safiren. Träningen idag gick ganska bra. En halvtimme på bandet. Klockan var min enda fiende. När man en gång tittat på den så kan man inte sluta och då går tiden SÅÅÅ sakta. Håret blev bra. Glasögonen har jag bestämt mig angående. Ska ner och lämna tillbaks dem imorgon och boka tid för undersökning. Till mat blev det pasta och en sås med rökt kalkon, paprika, schalottenlök, lite rödvin, krossade tomater, vitlök, salt och peppar. Gott! Imorgon ska jag tvätta, packa och träna. Yey! Dags för sängen nu tror jag. Puss o kram. Just, jag var inne och köpte lite grejer på Nina och Käthis idag. Fick en massa prover på Kanebos grejer. Smart att glömma bort hur de fungerade tills jag kom hem. Jaja, sånt som händer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar