onsdag 28 november 2007

Helgen vecka 48.

helgen vecka 48
Mycket trevlig helg får jag lova att säga. Riktigt skoj på statt trots nykterheten. Måttligt trött på söndagen när jag skulle jobba efter att ha sovit 2,5 timmar. Jag var ganska säker innan helgen. Vissa saker sätter griller i huvudet på mig. Men så kan det gå. Snart är det ett nytt år. Min surdeg funkar tokbra. Idag ska jag baka bröd igen. Vill nån lära sig, så är det bara o säga till. Tokgott bröd blir det! Och innehållet: mjöl, vatten och salt. Jämför med brödförpackningen från Ica. Yey! Nu blir det pasta. Puss! "Hej! Dig vill jag ha. Jag fick en kram och allt va bra"

2 kommentarer:

  1. Jag vill baka lätt o gott bröd. Lär mig!

    SvaraRadera
  2. Jag vill lära mig att göra det där brödet som jag fick smaka hos dig. Mumsigt!

    SvaraRadera