tisdag 6 november 2007

Ingenting.

Imorse när jag och J var på gymet så sa jag åt honom att göra mig förbannad så det skulle gå bättre att träna. Han klarade det inte. Ingenting skulle få förstöra min dag idag. Jag skulle hinna träna innan Malin skulle komma och hjälpa mig med håret. Kom hem och det piper till i telefon. "Jag hinner inte. Jag måste laga mat." Vadå måste? Säga åt ditt lata helvete till karl att han kan laga sin jävla mat själv. Vilket slutade i att jag fick glatt fixa håret själv. Ska man få något gjort får man bevisligen göra det själv. Och inga glasögon blev det idag. Provade ett par till när jag var där och lämnade tillbaks de två jag lånat hem. Gah! Smakråd tack. Åh, jag är skeptisk som fan till Göteborg. När jag har den där känslan av att olust till att göra någonting, så brukar det inte bli varken bra eller roligt. Den känslan har jag haft ett tag nu till Göteborgsgrejen. Ganska tröttsamt när folk ändrar grejer hela tiden. Och är det rätt att ringa till en sponsor dagen innan middagen och säga "Tack, men nu vill vi inte ha din svamp längre"? Jag tycker inte det är rätt i alla fall. Men hur mycket blir rätt på RHS är ju frågan. Jag funderar varje dag på att byta ut RHS mot KTH igen. Min hjärna behöver mer än ett dagis. Ingenting. Någonsin. Konfliktsrädsla? Nähä. Puss på dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar