lördag 10 november 2007

Jag vill ha dig.

Jag vill inte till Grythyttan. Jag vill ha en egen lägenhet eller ett fint hus. Jag vill ha ett jobb. Jag vill mysa i soffan på fredags- och lördagskvällen. Jag vill ha nya kläder. Jag vill komma hem till någon som bryr sig och tycker om mig. Jag vill ha någon att ödsla energi på. Jag vill ha någon att laga mat med. Jag vill ha någon att bry mig om. Jag vill ha min civilingenjörsexamen.

3 kommentarer:

 1. Känner igen mig ;-), fast jag har ju jobb och lägenhet förstås...

  SvaraRadera
 2. i ställe för att sitta å gnälla gör nåt åt ditt liv de är ingen annan som gör de!!!!

  SvaraRadera
 3. Then go get it!

  (man skulle kunna tro att det var jag som skrev ovanstående, men jag stavar rätt och använder inte multipla utropstecken ;-)

  SvaraRadera