onsdag 21 november 2007

Långsamma tid.

Frukosten i form av ett ägg, all-bran med lättmjölk och ett glas apelsinjuice är intagen. Erling var nyss här och mätte vårt trasiga kylskåp, så vi kan få ett nytt. Anna o jag ska strax dra till gymet. Dags att ta tag i det här nu. Iofs har jag gått ner 3 kg. Hur vet jag inte, men det kanske är bra att ha kylen stå på golvet vid sidan av köksbordet. Inte lika lättåtkomligt. Jag hoppas den här dagen går fortare än gårdagen. Åh, jag vill ha måndag igen. Ska säga upp lägenheten vid månadsskiftet. 3 månaders uppsägningstid ju. Farsan lät lagom lycklig över att jag ska flytta hem. Iofs ska jag ju ut på praktik i 2,5 månader, men ändå. Idag ska vi nog få reda på vart vi hamnar. Sofia ska vara på sveriges ambassad i Rom. Det vore nog kul att hamna på nåt sånt ställe, men jag lär väl hamna på någon grisfarm eller nåt i Tyskland. Aja, det blir nog bra. Australien var tydligen kört, för att det inte funkar med arbetstillstånd som student. Trist! Iofs borde jag nog dubbelkolla det med ambassaden. Eller så blir det solen senare.... Puss hej!
Lelle fyller år idag. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar