söndag 18 november 2007

Lussefika

Varför ställer jag klockan på 8 en söndag? Kul kanske. Snoozade i alla fall till halv tio. Åt lite frukost. Började klura på att eventuellt möblera om. Vid tolv kom Rickard, Emelie, Petter, Daniel och Agneta hit. Det blev glögg, lussekatter och pepparkakor. Gott och trevligt. Lite kaffe och julmust blev det också. Tidigt, men sista gången Mia är här innan jul, så det fick bli så. Ikväll blev det onyttig mat med Calle, Sofia o Petter. Annars har jag hunnit möblera om idag. Det blev väl inte så himla bra kanske. Vad ska jag egentligen med en TV till? Jag använder den ju inte. Ringde till min far förut. På fredag åker jag hem. Sofia ska med. Intervjua Göte och mormor i helgen o jobba på söndag. woho. Imorgon blir det skytte! Fan så skoj! Jag borde ha varit ute idag och övat på avståndsbedömning, men det går säkert bra ändå. Jag vill ha måndag igen. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar