torsdag 15 november 2007

Måltidskultur?

Puben igår. Massa öl blev det för min del. Guitar hero hos Kaj och sedan förkrök hos Alex. Vissa grejer som händer är så jävla onödiga. Men det är ju lättare som man säger. Föreläsning om måltidskultur idag igen. Jag glömmer bort att koncentera mig, så jag lyssnar inte. Jag tycker för övrigt att det känns ganska meningslöst att titta på en massa bilder och analysera vad folk åt och på vad. Konst är inte min grej. Inte historia heller. Varför vissa järnvägar byggdes på vissa ställen känns inte speciellt relevant att veta i sammanhanget heller. Lite väl mycket flum tycker jag. Sov ett par timmar på eftermiddagen idag. Jag har ont i halsen. Ringde Selma idag. "hej, jag har ff inte fått nån lön". Klockan var 15:30. Jag ska ringa och kolla med lönekontoret, sen ringer jag upp dig. Javisst. Hon har ff inte ringt. Nu ska jag borsta tänderna och krama kudden. Det är spännande! Kram o puss! 12 år sedan idag förresten. Känns konstigt att inte åka dit. Mormor lämnade en ros från mig. Saknad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar