tisdag 13 november 2007

Ny kurs.

Hyggligt ont i kroppen idag efter gårdagen på skjutbanan. Skönt på ett sätt. Jag ser verkligen fram emot måndagens skytte. Kursintroduktion på kursen Måltidskultur I idag. Vi ska intervjua två personer (en man och en kvinna) födda 1950 eller tidigare om deras måltidskultur. Finna något intressant ämne och koppla det till någon litteratur om minst 100 sidor och skriva ihop ett PM med metod, resultat, diskussion och slutsats. Detta skall sedan redovisas muntligt den 13 december. Intervjuoffer har jag hittat. Det blir skoj. Förutom detta blir det brödbak med Erik Olofson, matlagning med Gunnar Forsell och en salstentamina. Känns ju ganska överkomligt. Resten av den här veckan blir det teoretiska föreläsningar om grejer som kan komma på tentan, så det gäller nog för mig att vara hyperkoncentrerade om jag ska slippa införskaffa kurslitteraturen. Jag ser fram emot brödbaket med Erik Olofson i nästa vecka. Det kommer bli så skoj. Stenugnsbak. Nu är det dags för hemmafruarna strax. I helgen blir jag kvar i Hyttan. Annas flickvän kommer upp imorgon. Jag känner mig inte direkt social och har inte så stor lust att trängas 3 pers i lägan, men det är väl bara att andas och se glad ut. Sånt är livet. När allt känns på rutin och redan gjort. Du hade rätt, sångerna kom från andra länder. Skymningen är tidlöst vacker. Det är lätt att bli blödig och nostalgisk, fast man bara bytt miljö. Puss hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar