fredag 2 november 2007

Oh, it's friday!

Det blir ingen ridning idag.Jag är allergisk ändå så det räcker och blir över just nu. Det blir en tur till Tuna Park istället med Sebbe och Erica. Ikväll blir det väl förmodligen Idol, för mig som inte ens följer det. Lugnt lär det bli i alla fall, eftersom jag börjar jobba klockan 10 imorgon. Annars är väl planerna att bena ur det där benet, som borde ha tinat nu. Just ja, jag var och tränade tidigare idag. Det känns verkligen att jag inte tränat på ett bra tag. De få musklerna jag hade är borta. Men det är väl bara att komma igång igen och arbeta upp dem. En dag i taget. Jag velar som faaan om jag ska åka till Göteborg på onsdag eller inte. Visst, det kommer säkert bli skitkul. Men åh. Suck! Slutar väl med att jag åker med i alla fall. Buhä! Nu ska jag fixa mig. Blir snart hämtad av S. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar