onsdag 19 december 2007

Check!

Herregud jag ska så hjärtans gärna vara eran bög.
emo-ärr och tjugofyra stygn.
Titta vad som damp ner i brevlådan idag. Ett stycke Loke-skiva. Härligt. Och imorgon blir det spelning i Stockholm. Det blir intressant, roligt och spännande. På tal om annat så har vi gjort sushi i plugget idag. Min grupp fick, förutom sushirullar och ris, göra kycklingspett med doppsås. Kyckling, röd paprika, chili, ingefära, salt och peppar, på spett och steka i sånt japanskt "ströbröd". Såsen har jag inte så stor koll på. Sushirullarna blev tokgoda. Jag borde ta och sova nu, om jag ska orka med morgondagen. Iofs så somnade jag ett par timmar efter skolan idag också. Om vi hade mer lektioner, så kanske man skulle palla med de här långpannorna på 4 timmar. Haha. Jag längtar inte till bilresan imorgon. Men jag vet ju vilka skivor som kommer gå varma i bilen i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar