söndag 23 december 2007

Jag är inte bitter.

Funderar på hur många sekunder och minuter jag träffat min mamma och pappa det senaste året. Eller den här höstterminen då jag i princip varit hemma varenda helg för att pappa velat ha hem bilen som jag haft upp till Hyttan. Timmarna går nog att räkna på ena handen. Mamma och jag tog en fika på Marieberg i början av terminen. Det blev en stressfika på ca 30 min, för att hon var tvungen att åka hem för att J skulle åka o jobba. Två timmar tvingade jag henne till i Stockholm i fredags. Pappa är aldrig hemma i lägenheten heller. Men jag har ju fått ett par nya glasögon. Och lite pengar till min jägarexamen. Och jag får ju faktiskt sova här när jag är hemma. Och bilen har jag ju fått låna en massa också. Materiella ting. Ja visst. Man kan väl inte vara mer än nöjd. Det blir jag och bingolotta ikväll. Underbart. Imorgon blir det ännu en sån där fantastisk julafton, en glädjens dag. Nej, jag är inte bitter. Jag är bara LEDSEN. Jag hoppas jag slipper fler jular.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar