tisdag 25 december 2007

Julafton utan bitterhet

Jag skar inte av mig några fingrar igår, trots att jag benade ur den där lammfiolen. Vem väljer Skogaholmslimpa framför hembakt bröd? De som inte vet bättre förmodligen. Linn, som inte ens tänkte smaka på brödet, ville ha med sig det som var kvar hem. Vi blev bara femton personer igår, varav sex barn. Jag stod ut från början till slut. Hatar att erkänna det, men det var nog den bästa julen någonsin. Undras om det berodde på ölen och snapsen, eller sällskapet. Julklappshysterin kan man ju dock skippa. Barnen förstår ju inte ens vad de får, när de bara sliiiiter upp paketen. Jag fick bara fyra trisslotter utan vinst. O så glasögonen förstås. Och så köpte jag ju en YSL-mascara till mig själv. Den generationen som är barn nu, har de ens en aning om vem Kalle Anka är? Äh, jag vet inte. Puss på sig! Och baka mer bröd va?! :D

2 kommentarer:

  1. Du Tes.... Julklappshysteri i all ära... men, måste man inte köpa julklappar för att få någon själv ?

    Jag tror iaf att barnen förstår när dom får paket. Simon vet iaf vem han fick vad av.

    SvaraRadera
  2. Brödet VAR gott, jag smakade ju på det. Och så hade jag en påse med mig hem också. Skål på dig, men denna gången skippar vi glöggen va ?? :-)

    SvaraRadera